Enkel de beste materialen voor het landschap!

  Naturae, een familiale KMO gevestigd te Zonnebeke, is dé specialist in het aanleveren en produceren van materialen voor het gebruik in het landschap. We beschikken over een uiterst modern machinepark, waarbij we continu investeren in de nieuwste technologieën.
  Vandaag zetten ruim 10 medewerkers hun polyvalent vakmanschap in om onze klanten stipt op tijd de kwalitatief juiste goederen te leveren.
  Onze talrijke klanten zijn particulieren en bedrijven actief in de tuinaanleg, landschapsvoorziening en grond-, weg- en waterbouw.

  Onze producten bestaan voornamelijk uit hout en metaal.


  Bij Naturae vind je enkel houtsoorten die van nature al duurzaam zijn en duurzaam geoogst worden uit plantagebossen, zoals kastanje en robinia of acaciaOnder het motto 'approved by nature' koop je duurzame producten, kwalitatief geoogst en met een persoonlijke service aan jou bezorgd.

  We zoeken voor jou naar de beste oplossing


  Bij ons is elke klant uniek want elke situatie is anders. Wij adviseren je en denken met je mee om tot de voor jou meest geschikte oplossing te komen, dat maakt ons anders dan anderen. Daarnaast bieden we je verschillende pakketten aan voor de realisatie van jouw buitenomgeving telkens voorzien van tips en tricks van de professionele plaatser, met foto's en installatiehandleiding. Heb je vragen? Bel onze servicelijn, we helpen je graag.

  Liever een woordje uitleg of mis je nog wat voeling? Overtuig jezelf en kom onze producten ruiken, voelen en zien.
  Maak snel jouw afspraak. Iedereen is welkom.
  Tot gauw!

  Facebook stream

  Volg ons op Facebook voor de meest recente updates en promo's!


  Duurzame houtsoorten

  Je vindt bij ons enkel houtsoorten die van nature al duurzaam zijn zoals eik, kastanje en robinia of acacia, afkomstig uit plantagebossen, beheerd en geoogst volgens de regels van duurzaam bosbeheer.
  Duurzaam hout
  100% Belgisch

  100% Belgisch

  Eerste en enige fabrikant van hekwerk in België!
  We maken de omheiningen in België volgens de eisen en wensen van de Belgische markt.

  Ruime keuze

  Ruime keuze aan natuurhouten palen voor alle toepassingen in verschillende lengtes en diameters, van klein tot groot.
  Ruime keuze
  Service na verkoop

  Service na verkoop

  Ruime openingsuren, tips en tricks, foto's, een handleiding en een servicelijn helpen je bij het installeren van jouw omheining of hekwerk.

  Iedereen is welkom

  Wij hebben een ruime stock voor zowel kleine als grote bestellingen.
  Duurzaam hout